Keramiek & Handlijnkunde

Start: in overleg het hele jaar door mogelijk.

Duur: in overleg.

Kosten: € 175,- per deelnemer.

Inschrijving: als groep.

Aantal deelnemers: vanaf 10 deelnemers.

 

Handlijnkundige Ellen Duim & keramiste Patty Schilder brengen hemel en aarde een stukje dichter bij elkaar.

 

Je handen zijn als een boek waarin al je vragen over werk, relaties, kwaliteiten, talenten en blokkades beantwoord worden. Op een praktische en speelse manier laat Ellen Duim je zien wat je handen je kunnen vertellen.

 

Benieuwd wat jouw handen je te vertellen hebben? 

 

Workshop handlezen: Tijdens deze workshop leer je op een speelse en serieuze manier de beginselen van handlezen. Er wordt gekeken naar de handvormen, de belangrijkste lijnen in de hand, de stand van de vingers en de huidpatronen.

 

Bij een verjaardag of vrijgezellenfeestje worden eerst de handen van de jarige of aanstaande bruid gelezen. Lang genoeg om een beeld van jezelf op dit moment te krijgen en kort genoeg om niet het diepst van je ziel bloot te leggen. Vervolgens worden de handen van de andere gasten gelezen. 

 

Keramiek:

Na een korte pauze volgt de Keramiek workshop waarbij je een van de handlijnkundige onderwerpen en thema’s zoals zoals 'talenten', 'balans' of 'liefde' duurzaam in klei vorm kunt geven.

 

Je kunt iets voor jezelf maken, of een gezamenlijk kunstwerk als cadeau voor de jarige of aanstaande bruid. Klei biedt vele mogelijkheden! En wees gerust, ook zonder ervaring zul je versteld staan van het resultaat!

 

Ellen Duim is de auteur van "Het Handleesboek – Breng lijn in je leven", uitgegeven bij AnkhHermes. 

Keramiek & Handlijnkunde
Keramiek & handlijnkunde
Keramiek & handlijnkunde
Keramiek & handlijnkunde
Keramiek & handlijnkunde