top of page

Literaire Salon

 

 

In samenwerking met Boekhandel Schimmelpennink organiseert Keramiek Atelier Patty Schilder, van september tot en met mei, de Literaire Salon. Tijdens de Literaire Salon converseert de gastheer danwel gastvrouw ontspannen en op geheel eigen wijze met prozaïsten en poëten. Ton Schimmelpennink deelt vanaf het katheder kort zijn vele zorgen en schaarse geluksmomenten in het harde bestaan van een boekhandelaar. Ger is spreekstalmeester en verzorgt de drankjes en - samen met Patty - de lekker hapjes ter avondmaal. Marianne zorgt voor een hartelijk ontvangst bij de deur en de muziek wordt, tenzij anders vermeld, verzorgd door Quattro Fratelli. 

Inmiddels hebben we al heel wat schrijvers en dichters in onze Literaire Salon mogen ontvangen en blijft de lijst met namen alleen maar groeien.

Reserveren

Belangstellenden worden geadviseerd met reserveringen niet te lang te wachten. Er zijn maximaal 65 plaatsen en de ervaring leert dat die meestal snel vergeven zijn. Reserveren of je aanmelden voor de maillijst voor de Literaire Salon kan via: salon@schimmelpennink.nl. Met dank aan Boekhandel Ton Schimmelpennink voor de aantrekkelijke affiches en de verrukkelijke filmpjes! 

Klik hieronder op een  Salon-affiche voor een korte filmimpressie van de desbetreffende salon.

bottom of page